Azienda Vitivinicola MO

Azienda Vitivinicola MO

In het prachtige Piemonte ligt de 14 hectare van de Family MO waar al ruim een eeuw de wijngaard overgaat van Vader op zoon. In het glooiende landschap is het even zoeken om via de kleine weggetjes de grote boerderij te bereiken waar de hele family woont. Met een prachtig uitzicht tussen Cisterna d’Asti en Canale.

Azienda Vitivinicola MO

Na een wandeling tussen de ranken waar de family de gaard beheerd volgens “The Green Experience” (Bio). Is het tijd om te proeven van de ruime collectie. Uiteraard met de hele familie en uitgebreide lunch.

Azienda Vitivinicola MO

Wij kiezen voor de Beroemde Barollo waarvan een beperkte oplage is. Daarnaast de Langhe Dolcetto, “de wijn van de vriendschap” en Barbera d’Asti “Vica” vernoemd naar Oma Vica. De Roero Arneis knalt erin een geweldige witte wijn van een haast vergeten druif. Vol, fris met uitgebreide fruitsmaken. bestellen bij globalwineries.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Start chat
1
Hulp nodig? 👋