Bezoek Boutique Wineries op onze evenementen

De volgende Pure Markt is op zondag 31 Maart 2024 van 11 tot 18 in park Frankendael in Amsterdam.

Evenementen

Onze wijnen zijn te proeven op de Pure Markten in Amsterdam. In het Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael staan we met een grote hoeveelheid wijnen. https://puremarkt.nl/agenda/

Martijn is de BubbelsMeester, hij geeft workshops sabreren, wijn– en bubbelsproeverijen en bouwt sprankelende champagnetorens op feesten en partijen, maar ook bij jou thuis.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief dan kunnen we je op de hoogte houden.

Veel van onze wijnboeren vinden het geweldig als je langskomt om hun wijnen te proeven, de wijngaard te bekijken en zelfs te dineren en overnachten. Martijn regelt voor onze klanten op maat gemaakte proeverijen en hele wijntours.

Gerrie Bezuijen

Tja , ik ben gek, gek op leuke wijnen en nog veel meer, maar de wijn, de boeren die met generaties aan werken en de zon die voor de mooie druiven zorg draagt, zijn de voornaamste reden voor mijn gekte. Zo’n 20 jaar geleden verkochten wij ons bedrijf en besloten, uiteraard in een gekke bui, de bubbels die we ontdekt hadden in een toen nog communisties Hongarije te gaan importeren. Daar kwamen  al snel meer  Franse, Spaanse, Italiaanse en nog veel meer wijnboeren bij. Samen met Martijn, die ik helaas heb aangestoken met het virus, willen we iedereen besmetten met het genot van ontdekking van de verrassende kleinschalige wijnboeren, streken en eigenzinnige druiven. 

Martijn

Ook ik ben dus besmet met het wijnvirus… Met name Champagne en Elzas zijn mijn favoriet. Ik organiseer gezellige en informatieve proeverijen, bij jou op locatie! Op een feestje, als verrassing voor je vrienden, tijdens een borrel met je collega’s of een proeverij voor je wijnclub. Samen stemmen we de proeverij af en bespreken we de flessen, smaken en andere zaken.

Of leer een fles bubbels te openen met een sabel tijdens een workshop sabreren! Samen sabreren en proeven. Perfect voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of andere gezellige bijeenkomsten.

En als Bubbels Meester ben ik ook een meester in het bouwen van champagnetorens: laag voor laag worden de glazen coupes met uiterste precisie neergezet totdat er een mooie toren van maximaal 10 verdiepingen staat. De toren inclusief de tafel, bereikt een hoogte van circa 2 meter. De toren kan uit maximaal 385 glazen bestaan, maar met aanvulling van extra glazen kunnen er wel 500 gasten bediend worden! 

De champagnetoren is geschikt voor kleine en grote feesten; op een bruiloft, receptie, personeelsfeest of verjaardag. De champagnetoren wordt op maat gevuld met bubbels naar eigen keuze.

Bij het maken van een champagnetoren wordt een speciale tafel gebruikt om de champagnetoren op te laten schitteren. De tafel is netjes afgewerkt, kan verlicht worden en voorkomt dat de bubbels op de grond spetteren.

Agenda 2023

 

Zondag 31 Maart 2024 11-18 uur Park Frankendael