Onze wijnboeren
Onze wijnboeren
Onze wijnboeren
Onze wijnboeren
Onze wijnboeren
Onze wijnboeren

Franse wijnen

Teroir & Talents (Beaujolais)

Les Enracinés is onderdeel van een commerciële vereniging wijngaarden. Het ontstaan van de vereniging “Terroirs et Talents” is vooral een verhaal van vriendschap en de ontmoeting tussen twee mannen: Hervé Dupond en Xavier Barbet.

Bezoek wijnboer

Chateau La Jalgue (Bordeaux)

Het wijnhuis ligt op een van de hoogste plateaus in de regio, in het unieke en charmante dorpje Coubeyrac – 20 km ten zuidwesten van Saint-Emilion a.

Bezoek wijnboer

Chateau Les Barraillots (Bordeaux)

Château Les Barraillots werd geboren in 1928 tussen enkele van de grote geclassificeerde groeiers van de Margaux appellatie. Het blijft een van de weinige Crus Artisans Margaux.
.

Bezoek wijnboer

Chateau Monregard La Croix (Bordeaux)

Chateau Monregard la Croix maakt deel uit van het familie-imperium Bourotte dat al tientallen jaren wijn produceert in Libournais..

Bezoek wijnboer

Chateau Tour Granins Grand Poujeaux (Bordeaux)

Het wijnhuis werd opgericht door mijn grootvader, Edouard Batailley, die eind jaren 1920 enkele wijngaardpercelen had gekocht. Mijn vader, André Batailley, volgde hem op aan het hoofd van het chateau.

Bezoek wijnboer

Chateau Tour de Yon (Bordeaux Saint Emilion)

De Saint-Emilion Grand Cru appellation d’origine contrôlée ligt op de rechteroever van de Dordogne, in het hart van de regio Libourne,.

Bezoek wijnboer

Chateau Doumesche (Bordeaux Saint Emilion)

De eigenaars van Château Doumesche, biologisch gecertificeerd na 3 jaar omschakeling, zetten zich in om de biodiversiteit te respecteren .

Bezoek wijnboer

Chateau Gaillard (Bordeaux Saint Emilion)

Château Gaillard is al sinds 1787 in dezelfde familie. De wijngaard telt twintig hectaren en is beplant met merlot en cabernet franc.

Bezoek wijnboer

Collovray Terrier (Bourgogne)

Het verhaal begon in 1928 in Davayé, toen Joanny Collovray zich vestigde in dit kleine dorpje in het zuiden van Bourgondië, een paar kilometer ten westen van Mâcon.

Bezoek wijnboer

Piot-Sevillano (Champagne)

Piot-Sevillano is gevestigd in Vincelles; een dorpje met zo’n 900 inwoners langs de route du Champagne in de Marnevallei, bekend om de hoogstaande kwaliteit Meunier.

Bezoek wijnboer

Pinot-Chevauchet (Champagne)

Pinot-Chevauchet is gevestigd in Moussy; een dorpje van zo’n 700 inwoners in Coteaux Sud d’Epernay, 4 kilometer van Epernay.

Bezoek wijnboer

Julien Chopin (Champagne)

Julien Chopin is een Négociant-Manipulant wijnmaker en maakt sinds 1947 een mooie range champagne en ratafia in in Monthelon; een dorpje in de wijnstreek Coteaux Sud d’Epernay.

Bezoek wijnboer

André Goutorbe (Champagne)

De familie Andre Goutorbe cultiveert sinds 1875 de wijngaarden. Na jaren grondbewerking en wijnbereidingstechnieken hebben we de certificering “Haute Valeur Environnementale” behaald.

Bezoek wijnboer

Maurice Gonel (Champagne)

Hoewel onze overgrootvader al aan het einde van de 19e eeuw wijnstokken kweekte, begon het avontuur pas echt in 1931, toen Maurice & Léone GONEL het merk op de markt bracht.

Bezoek wijnboer

Häffelin (Elzas)

De wil, de passie, de know-how en de moed van alle leden van de familie HAEFFELIN sinds het prille begin, stellen hen nu in staat om een domein van meer dan 18 hectare te beheren.

Bezoek wijnboer

Escale (Languedoc)

De Languedoc is een gebied tussen de Rhône en de Spaanse grens en ook de grootste wijnstreek van Frankrijk..

Bezoek wijnboer

Terres de Feu (Languedoc)

LGI WINES, werd in 1999 in Carcassonne opgericht door Alain Grignon. Hij wilde een toegevoegde waarde bieden aan de meest flexibele wijnen uit Frankrijk.

Bezoek wijnboer

Cascavel (Languedoc)

Cascavel, is gevestigd tussen de Monts du Vaucluse en het Luberon-massief, vlakbij Isle sur la Sorgue, die de geografische overgang markeert van de Rhône vallei naar de Provence. p

Bezoek wijnboer

Domaine Durand Perron (Jura)

Château Chalon is de geboorteplaats van de ‘vin jaune’ (‘gele wijn’). De vin jaune uit de Jura,.

Bezoek wijnboer

Complices de Loire (Loire)

François-Xavier Barc runde jarenlang een beroemd domaine in Chinon en kreeg samen met een goede vriend in St Nicholas de Bourgueil de mogelijkheid zijn eigen wijngaard op te richten..

Bezoek wijnboer

Chateau de Serame (Languedoc, Corbieres)

Château Sérame is een historisch landgoed in de Languedoc, de oorsprong gaat terug tot de Gallo-Romeinse tijd. Het ligt in ongerepte natuur, begrensd door de Aude en het Canal du Midi.

Bezoek wijnboer

Caravinserail (Rhone)

In samenwerking met bekwame wijnmakers produceren eigenaar Xavier Logette en Didier Robert wijnen van kwaliteit en plezier van druiven uit de zuidelijke Rhône en Languedoc
.

Bezoek wijnboer

Vignerons de Beaumes de Venise (Rhone)

In 1956 overtuigde Pierre Blachon, een lokale apotheker, verschillende producenten om hun krachten te bundelen. zo’n 60 jaar en 160 leden lader, is de groep één van de leidende producenten..

Bezoek wijnboer

Chateau Cazenave (St. Emilion)

Cazenave ligt in het zuiden van Saint-Emilion, in de gemeente Vignonet. De naam van het kasteel is afkomstig van de plaats waar de wijngaarden gelegen zijn.

Bezoek wijnboer

Pierre Arnold (Elsas)

Pierre Arnold is gevestigd in het dorp Dambach-la-Ville in de Elzas, bekend om het Grand Cru wijngebied genaamd ‘Frankstein’.

Bezoek wijnboer

Domaine Lagille (Champagne)

Domaine Lagille is gevestigd in Treslon; een dorpje met zo’n 200 inwoners in het westen van de Marne-vallei, bekend om de hoogstaande kwaliteit Meunier.

Bezoek wijnboer

Bernard Haegelin (Elzas)

De familie Haegelin is al vele generaties gevestigd in Orschwihr, een dorp met ongeveer 1000 inwoners in het zuiden van de Route des Vins.

Bezoek wijnboer

Chateau d’Argens (Languedoc)

Château d’Argens, gelegen in de bocht van het Canal du Midi, maakte jarenlang deel uit van de Seigneuries de Sérame. Het imposante landhuis, vroeger Villa Arsegii

Bezoek wijnboer

Camille Braun (Elzas)

De familie Braun is al sinds 1593 gevestigd in Orschwihr, een dorp met ongeveer 1000 inwoners aan de zuidkant van de Route des Vins.

Bezoek wijnboer

Domaine Welty (Elzas)

In 1738 plantte meneer Welty zijn eerste wijnstokken op de heuvels van de Bollenberg, een dor heidegebied dat uniek is in Europa.

Bezoek wijnboer

Domaine Saint Remy (Elzas)

Domaine Saint-Remy, opgericht in 1725, is gelegen in Wettolsheim en behoort tot de absolute top van de Elzaswijnen

Bezoek wijnboer

Italiaanse wijnen

Stefano Mancinelli (Marche)

Stefano Mancinelli begon zijn wijnmakerij als jongeman in de jaren zeventig; in 2012 kreeg hij gezelschap van Luca, .

Bezoek wijnboer

Davide Bevione (Piemonte)

Davide en Antonella nodigen je uit om deze rijke wijngaard van Piemonte te ontdekken vanuit hun prachtige kasteel in de Langhe heuvels..

Bezoek wijnboer

Azienda Vitivinicola MO (Piemonte)

Het bedrijf is gevestigd in Cisterna d’Asti, bekroond door zijn goede wijngaarden op heuvels, met een oppervlakte van 11.000 hectare tussen Cisterna d’Asti en Canale, met verschillende inheemse druivensoorten..

Bezoek wijnboer

Cascina Garitina (Piemonte)

Cascina Garitina, opgericht in 1900, is een familiebedrijf dat nu aan de vierde generatie toe is, met Gianluca Morino.

Bezoek wijnboer

Prunotto (Piemonte)

Cantina Sociale “Ai Vini delle Langhe”, een coöperatieve wijnmakerij, werd in 1904 opgericht in het gemeentehuis van Serralunga onder van notaris Giacomo Oddero en een jeugdige Alfredo Prunotto..

Bezoek wijnboer

Mauro Molino (Piemonte)

1973: Mauro Molino studeert af aan de Alba Winemaking School en begint te werken aan zijn droom om van zijn grootste passie,.

Bezoek wijnboer

Icario (Toscane)

Icario strekt zich uit over 51 ha. 22 hiervan zijn wijngaarden in een amfitheater lay-out rondom onze wijnmakerij,op een hoogte van 450 m.

Bezoek wijnboer

Vineka (Puglia)

Vineka werd opgericht in 2016, met de missie om de wereld mooie Pugliaanse wijnen uit Salento en de Valle d’Itria te brengen.

Bezoek wijnboer

Petrelli (Puglia)

Azienda Vitivinicola Petrelli is een bedrijf in de buurt van Carmiano, in de provincie Lecce, Puglia. In het zuiden, “de hak”, van Italië.

Bezoek wijnboer

Tornesi (Toscane)

Het landgoed Le Benducce van familie Tornesi ligt op een hoogte van 400 meter boven zeeniveau heeft het landgoed 7 hectare wijngaarden.

Bezoek wijnboer

Albino Armani (Veneto)

Albino Armani, is een gerenommeerd Italiaans wijnhuis in Dolce bij Verona. Opgericht in 1607 door Tonioli Armani.

Bezoek wijnboer

Poderi Costantini (Abruzzo)

Meer dan een eeuw geschiedenis, een traditie van de familie Costantini die dit land van Abruzzo als de hoofdrolspeler ziet waar in 1910, de Costantini familie haar wijnbouw activiteiten begon.

Bezoek wijnboer

de Puppi(Friuli)

In 1703 eerde Leopald van Oostenrijk hen met de titel conti del Sacro Romano Impero .

Bezoek wijnboer

Spaanse wijnen

Bodegas Ontañón (Carinena)

Met een geschiedenis van vijf generaties is Ontañón een belangrijke schakel in de Spaanse wijnbouw..

Bezoek wijnboer

Padró & Co. (Catalunya)

De familie Padro is al meer dan 100 jaar actief in de wijn- en vermouth wereld. De eerste oogsten werden verkocht aan de 400 inwoners van een klein dorpje in de regio Tarragona.

Bezoek wijnboer

Bodegas Resalte(Ribera del Duero)

Bodegas Resalte beheerd 80 hectare wijngaard, uit verschillende gebieden van de Ribera del Duero, waardoor we een grotere complexiteit in de druif krijgen.

Bezoek wijnboer

Mas Heredad (Cierzo)

Het zaadje van Heredad Morán & López werd jaren geleden geplant door onze ouders en grootouders. Onze broers en zussen Miguel Ángel en Estefanía het voortouw genomen ons aangezet terug te keren naar ons geboorteland.
a.

Bezoek wijnboer

Dosterras (DO Montsant)

De wijngaard van Dosterras is de enige wijngaard met een hotel genaamd Mas Figueres.

Bezoek wijnboer

Bodega Piedra Fluida (Tenerife)

Piedra Fluida, op een hoogte van meer dan 1.687 meter, momenteel de hoogstgelegen wijngaard in Europa.

Bezoek wijnboer

Clot de Soleres (Catalonië)

Het landgoed Heretat Ferrer de la Vall ligt in de gemeente Piera in de Anoia in Catalonië, Spanje.

Bezoek wijnboer

Costa Cruz (Galicie)

simpel maar o zo smakelijk deze kanjers uit Galicie..

Bezoek wijnboer

VI’Daube (Mallorca)

Minimale wijngaard in Majorca, mooie vrienden bevlogen wijnmaker en een goed glas.

Bezoek wijnboer

Mas Rodó (Penedes)

Superieure wijnen uit Penedes. uittekende organisatie met veel gastvrijheid voor de bezoekers.

Bezoek wijnboer

Munt Roca (Priorat)

Buil y Giné is geen gewoon wijnhuis maar een echte wijnervaring. Je krijgt er rondleidingen, je kan er overnachten en er is een restaurant waar je heerlijk kan genieten van de Catalaanse gastronomie..

Bezoek wijnboer

Bodegas Resalte beheerd 80 hectare wijngaard, uit verschillende gebieden van de Ribera del Duero, waardoor we een grotere complexiteit in de druif krijgen.

Bezoek wijnboer

Joseph Grau(Monsanto)

De tovenaar met granache uit Montsant in Spanje .

Bezoek wijnboer

Bodegas Olivara (Torro)

Mooie wijnen vol Spaanse zon en smaak.

Bezoek wijnboer

Baldovar (Valencia)

Baldovar 923 maakt deel uit van de DO Valencia, de Valencia Wijnroute en het Wijntoerisme Programma van de Regio Valencia.
.

Bezoek wijnboer

Bodegas Manzanos (Navarra)

Spaanse passie met ultiem wijn genot met de smaken van Narvarra.

Bezoek wijnboer

Portugese wijnen

Quinta de Linares(Vinho Verde)

Het ligt in de Vinho Verde Demarcated Region, in de subregio Sousa, in São Mamede de Recezinhos in de gemeente Penafiel.ë.

Bezoek wijnboer

Saturno (Alentejo)

Herdade Monte da Cal werd geopend in 2007 en is ontworpen voor de productie van kwaliteitswijnen, uitgesproken Alentejo-stijl. .

Bezoek wijnboer

Castello D’Alba (Douro)

Wij bieden de wijnen van Castello d’Alba en Quinta da Pedra aan om je kennis te laten maken met deze fraaie en vaak onbekende druiven uit het Noorden van Portugal.

Bezoek wijnboer

Anslmo Mendes (Vinho Verde)

Het werk van Anselmo Mendes wordt erkend in Portugal en in het buitenland, niet alleen voor de voortreffelijkheid van de wijnen die hij produceert, maar ook voor de verrassende en consistente manier waarop hij innoveert

Bezoek wijnboer

Oostenrijkse wijnen

Una (Burgerland)

Het wijnhuis UNA cultiveert 86 hectare eigen wijngaarden en 220 hectare wordt op contract verbouwd in het wijnbouwgebied Neusiedlersee
.

Bezoek wijnboer

Peter Dolle (Kamptal)

Ons moederhuis werd gebouwd in 1765 en wordt nu al meer dan 50 jaar geleid door Peter Dolle Senior.
.

Bezoek wijnboer

Sloveense wijnen

Heaps of Good Wine (Slovenië)

Heaps Good wordt gerund door een ex-pat uit Nieuw Zeeland , Nick Gee. Zijn vrouw, Marija, komt uit Slovenië.

Bezoek wijnboer

Hongaarse wijnen

Szeremley Huba (Badacsony)

Groter dan het leven. Dat is waarschijnlijk de beste manier om Huba Szeremley te beschrijven
.

Bezoek wijnboer

Nyakas (Buda)

In een klein dorpje aan de voet van de Nyakas-heuvel, genaamd ‘Tök’ (wat ‘pompoen’ betekent in het Hongaars), bevindt zich de Nyakas Kelder. We maken voornamelijk frisse, witte wijnen.

Bezoek wijnboer

Törley (Eger)

Joszef Törley was een verre neef van de Franse Champagnemaker Roederer en kwam als leerjongen voor het eerst in contact met deze edele drank.

Bezoek wijnboer

Tibor Gál (Eger)

Gál Tibor Winery werd in 1992 opgericht door senior Tibor Gál, een wereldberoemde wijnmaker. Het landgoed heeft ruim 38 Hectare aan wijngaarden in Eger.

Bezoek wijnboer

St. Andrea (Eger)

St Andrea verbouwt wijn op 4 verschillende locaties met 9 verschillende wijngaarden in Nagy-Eged-hegy en ligt het op grijze kalksteen uit het Trias..

Bezoek wijnboer

Geszler (Mor)

Sinds vier generaties boeren de Gezlers op 40 hectare in de wijnstreek Mór vallei tussen de Vértes en Bakony bergen .

Bezoek wijnboer

Apátsági Pincészet (Pannonhalma)

Pannonhalmi Apátsági Pincészet betekent in het Hongaars “De abdijwijnmakerij in Pannonhalma”. Het wijnmaken begon toen benedictijner monniken het klooster van Pannonhalma stichtten in 996.

Bezoek wijnboer

Takler (Szekszard)

Takler Wine Estate is een traditioneel familiebedrijf, opgericht en nog steeds geleid door Ferenc Takler en zijn twee zonen, junior Ferenc en Andras.

Bezoek wijnboer

Szent Tamás (Tokaj)

Szent Tamás is een eigenzinnig wijnhuis dat graag zijn rol als wijnmaker minimaliseert.

Bezoek wijnboer

Tornai (Somlo)

Endre Tornai, de oprichter, begon in 1946 met wijnbouw en wijn maken op een plantage van 2,5 hectare. Vandaag de dag is het landgoed 170 hectare groot.

Bezoek wijnboer

Thummerer (Eger)

Dit familiebedrijf werd in 1984 opgericht door de familie Thummerer en is één van de voornaamste wijnhuizen uit de Egerstreek. Het wijnhuis is te vinden in Noszvaj.

Bezoek wijnboer