Wijn uit Verona

Albino Armani, is een gerenommeerd Italiaans wijnhuis in Dolce bij Verona. Opgericht in 1607 door Tonioli Armani en wordt nu door de jongste generatie geleid. Duurzame wijnbouw en een assortiment dat al vele prijzen opleverde en internationale bekendheid. De familie produceert in drie gebieden, met vijf kelders.

Het SQNPI-keurmerk certificeert de milieu-, sociale en economische duurzaamheid van elke stap in de toeleveringsketen, om natuurlijke wijnen te creëren.

Zoals vele wijnboeren geeft de Armani family ook gelegenheid aan bezoekers om kennis te maken met de wijngaard, de kelders en de wijnen te proeven van het wijnvat, tot het glas.

Cultuur en geschiedenis

De provincie Treviso, niet ver van Venetië staat bekend om haar prachtige landschappen, geschiedenis, artistiek en cultureel erfgoed met de fraaie ommuurde steden van Marca Trevigiana.

Romeinse wegen, kerken, abdijen, kastelen, villa’s en tal van ommuurde steden. Het middeleeuwse erfgoed van de provincie is bijna intact gebleven, daarom wordt de streek nog steeds ‘Marca Trevigiana’ genoemd, hoewel het nooit door een markies is geregeerd. Reden genoeg om op pad te gaan.

Shop alle wijn

 38 per fles - excl. bezorgkosten
 19,95 per fles - excl. bezorgkosten
 15,50 per fles - excl. bezorgkosten