Vilamaniscle DO Emporda

 

Toewijding aan wijnproductie! AV Bodeguers is een echt familiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. Gevestigd in Vilamaniscle een klein stadje vlakbij Figueres in D.O. Empordà. De ecologische certificering toont een verbintenis aan om de wijngaarden op duurzame wijze te beheren, wat steeds belangrijker wordt in de wijnindustrie. Carlos Alcàcer en Conxita Vilarmau begonnen de wijngaard in 2002. A staat voor Alcàcer en V staat voor Vilarmau.Bodeguers betekent wijnmakers in het Catalaans. De twee zonen, Luis en Ferran, en de echtgenoten, Mariam en Montse werken mee in het bedrijf.
 

Carlos Alcàcer en Conxita Vilarmau

De keuze om ambachtelijk te werken met een lage productie per hectare legt nadruk op het produceren van hoogwaardige wijnen. De verschillende wijnlijnen, zoals Elitia, Nereus en Suneus, bied een mooie variëteit aan voor wijnliefhebbers van alle smaken en voorkeuren. AV Bodeguers selecteerd de beste klonen van variëteiten zoals Merlot, Syrah en Grenache, en optimalisatie van de groeiomstandigheden van de druiven.
AV Bodeguers blijft groeien en evolueren, zowel in termen van wijngaarduitbreiding als in productiecapaciteit. Het toevoegen van nieuwe hectares met Zwarte Grenache, Syrah en Carignan zal ongetwijfeld de diversiteit en kwaliteit van wijnen verder versterken.

Shop alle wijn

 14,50 per fles - excl. bezorgkosten
 12,50 per fles - excl. bezorgkosten
 12,50 per fles - excl. bezorgkosten
 14,50 per fles - excl. bezorgkosten