Tempranillo-druif

 

Het verhaal van Cid Bermudes is een verhaal van toewijding aan vakmanschap en traditie, geworteld in een lange familiegeschiedenis van wijnproductie. Van bescheiden begin in het magazijn van een voormalige bakkerij tot een bloeiende wijnmakerij met een groter naam in de Ribera del Duero-regio.
Het gebruik van traditionele methoden en kleine vaten getuigt van de toewijding van Cid Bermudes aan het behoud van authentieke smaken en het behoud van de unieke kenmerken van de druiven uit hun eigen wijngaarden.
Het begint allemaal in de wijngaarden, waar elke wijnstok het hele jaar door zorgvuldig wordt onderhouden, van snoeien tot oogsten. Deze toewijding aan de wijngaard resulteert in gezonde druiven van hoge kwaliteit, die de basis vormen voor hun uitzonderlijke wijnen.
Tijdens de oogst wordt elke druif met de hand geplukt. Het proces van vinificatie wordt uitgevoerd met traditionele methoden en technieken. 

Ribera del Duero

De Tempranillo-druif gedijt goed in de wijngaard Termino de Moradillo, die een oppervlakte van 4 hectare beslaat. Deze wijngaard is gelegen op een plateau. De grond in dit gebied is kleiachtig, met een overvloed aan grind, wat ideaal is voor een optimale rijping van de druiven.
De wijngaard Adrada de Haza beslaat een oppervlakte van 1 hectare en bevindt zich op een terrein dat volledig bestaat uit kalkrijke grond.
We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken en onze wijnen te komen proeven. Onze wijnen zijn uniek van karakter en we zijn ervan overtuigd dat ze je zullen verrassen. Proef de authentieke smaak van Ribera del Duero voordat je een beslissing neemt over welke wijn je wilt kopen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je kennis te laten maken met onze wijnen.

Shop alle wijn

 11,50 per fles - excl. bezorgkosten
 10,50 per fles - excl. bezorgkosten
 9,50 per fles - excl. bezorgkosten
 9,25 per fles - excl. bezorgkosten
 9,25 per fles - excl. bezorgkosten