Piëmonte

Zoals vele wijnboeren hebben ook Davide en Antonella naast de wijngaard een B&B. In dit geval heel uitgebreid met meerdere mooie kamers, zwembad en restaurant. We de dagschotel maar die is zeker de moeite waard. Antonella is een uitstekende kok. 

“Wijn is onze passie, het is ons leven. We willen deze passie graag met je delen. We delen graag de schoonheid van onze landschappen, de geur van ons platteland en begeleiden je naar het land waar onze geweldige Italiaanse wijnen vandaan komen. Ontspan urenlang bij het zwembad op een ligstoel. Rust en eenvoud is ons motto. Geef je kinderen een vakantie vol plezier en ontdekkingen. 

Beeldschone lokatie

De tuin is omheind en onze dieren vinden het heerlijk om geaaid te worden door onze jonge bezoekers.

Davide en Antonella nodigen je uit om deze rijke wijngaard van Piemonte te ontdekken vanuit hun prachtige kasteel in de Langhe heuvels. 

Kom en ontdek de authentieke wijnproductie van Agriturismo Cantine Bevione. Deel in het dagelijkse leven van de wijnmakers en maak een rondleiding door de panoramische tuinen die perfect zijn om te dromen en te contempleren. Breng je kinderen mee, die ongetwijfeld dol zullen zijn op het zwembad.

Shop alle wijn

 18 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten