Rhone 

In samenwerking met bekwame wijnmakers produceren eigenaar Xavier Logette en Didier Robert (manager van het Oenologisch bureau “ICV” in Beaumes-de-Venise) wijnen van kwaliteit en plezier van druiven uit de zuidelijke Rhône en Languedoc. 

Ze variëren van lichte en gemakkelijke wijnen voor een zeer betaalbare prijs tot meer uitgebreide en complexe cuvées voor speciale gelegenheden. Elicio en Cascavel zijn twee van de tientallen kleine wijngaarden in Frankrijk en Spanje die opereren onder de vleugels van JP-Bourgeois. 

JP-Bourgeois biedt een ongekende collectie fraaie biologische en biodynamische wijnen van kleine familiewijngaarden. Hij zoekt naar zeldzame Franse en Spaanse handgemaakte wijnen die worden geproduceerd op kleine familiebedrijven. 

Handgemaakt

Bij Dosterras draait alles om het produceren van kwaliteitswijnen in een boetiekopstelling, waarbij altijd gestreefd wordt naar zorg tot in het kleinste detail. Het nemen van wat het terroir biedt om het om te zetten in herinneringen met vrienden, familie en mensen waar ze van houden is hun filosofie.

Onder de nieuwe eigenaar is Dosterras nieuw leven ingeblazen. Daarom hebben ze Dosterras Naixement gecreëerd, een gelimiteerde oplage van 1000 flessen per jaar, vergezeld van het kunstwerk van Eduardo Recife (een Braziliaanse illustrator), die jaar na jaar in het etiket weergeeft wat er tijdens de oogst gebeurt in het terroir, op de wijnmakerij en in de levens van de mensen.

Shop alle wijn

 7,80 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 7,80 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 7,80 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
Elicio