Franse Elzas

Henri Häffelin heeft altijd liefde gehad voor de wijnstok, hard werken en de wil om zich te ontwikkelen. Met de hulp van zijn vrouw Christiane breidde hij zijn domein uit en liet hij geleidelijk de velden en het vee achter om zich volledig aan de wijnstokken te wijden. Vandaag heeft Guy Häffelin, een wijnbouwer in hart en nieren, deze passie voor het werk met de wijnstok geërfd. Hoewel traditie en liefde voor het land diep geworteld blijven in zijn geest, beletten ze hem geenszins om moderniteit uit te drukken in zijn werk en wijnbereiding.

Vader & Zoon

Geduld

Paul Häffelin, de jongste zoon van Guy, kwam in 2015 bij het familiebedrijf. Na zijn wijnbouw opleiding aan de landbouwschool van Rouffach perfectioneerde hij zijn vaardigheden op het domein met de hulp van zijn vader en bracht hij dynamiek en nieuwe ideeën. Vader en zoon zullen vanaf de zomer van 2021 beiden partner zijn van het familiedomein.

De wil, de passie, de know-how en de moed van alle leden van de familie Häffelin sinds het prille begin, stellen hen nu in staat om een domein van meer dan 18 hectare te beheren, met behoud van de familiegeest, die een essentieel punt is in hun visie op het bedrijf.

Shop alle wijn

 11,95 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 12 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 10,60 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten