Bierzo Spanje

Het zaadje van Heredad Morán & López werd tientallen jaren geleden geplant door onze ouders en grootouders. Met de wens om hun erfenis te laten groeien, hebben onze broers en zussen Miguel Ángel en Estefanía het voortouw genomen in dit project dat ons ertoe heeft aangezet om terug te keren naar ons geboorteland.

Na enkele jaren in het buitenland te hebben gewerkt, Miguel Ángel als ingenieur in Noorwegen, Nederland en later in Galicië, en Estefanía als econoom in Valladolid, hebben we allebei besloten terug te keren naar Bierzo om ons volledig te wijden aan de wereld van wijngaarden en wijn waaraan we van jongs af aan zulke dierbare herinneringen hebben, en om een project te verwezenlijken waarbij de hele familie betrokken is

Family Company

Na verschillende jaren van werk aan het herstellen en beheren van de familiewijngaarden, training en vele proeven en proeverijen, kreeg het project eindelijk vorm in 2019 en werd de Heredad Morán & López wijnmakerij gelanceerd met onze Heredad 26 Mencía joven.

In 2020 lanceerden we door de renovatie en uitbreiding van de wijnmakerij twee nieuwe wijnen: onze Heredad 26 Godello gerijpt op droesem en onze Buleza Mencía rosé.

In 2021, als gevolg van het werk van het planten en verzorgen van oude wijnstokken, bleven we de productie verhogen en verkregen we de eerste jaargangen van onze Godello Valdesalas en Heredad 26 Mencía Roble.

In 2022 werd onze zesde referentie, Heredad Altos de Talana, geboren. Een Godello afkomstig van onze zonnigste en meest beluchte wijngaarden, 12 maanden gerijpt in eiken vaten en zes maanden in de fles.

Shop alle wijn

 11,40 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 9,70 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 13,75 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten