Sinds 1910

 

Meer dan een eeuw geschiedenis getuigt van het werk en de passie van de Costantini wijnmakerij, een traditie die dit land van Abruzzo als de hoofdrolspeler ziet waar, terug in 1910, de Costantini familie haar wijnbouw activiteiten begon, met succes door de jaren heen in het verhogen van het prestige van haar producten, met respect voor het milieu, de meest zorgvuldige teelt en de meest nauwgezette vinificatietechnieken.

Vandaag de dag is het de hele familie Costantini die de boerderij met veel passie runt en op beslissende wijze bijdraagt aan de sterke groei ervan, mede dankzij de hulp van moderne technologie die vakkundig wordt ingezet om de beste druiven te selecteren voor de productie van wijnen van hoge kwaliteit. 

la famiglia

De productiefaciliteit bevindt zich in het centrum van een uitgestrekt landgoed waar moderniteit en traditie elkaar ontmoeten in een evenwichtig verbond. In de kelder dragen traditionele wijnbereidings methoden, gecombineerd met de modernste oenologische technieken, bij aan een sterke verbetering van de kwaliteit en het onderscheidend vermogen van onze wijnen.

Dit alles wordt ondersteund door de onnavolgbare kenmerken van het land, tussen de Gran Sasso en de Adriatische Zee, die een ideaal microklimaat creëren voor het verkrijgen van volle, robuuste wijnen die geschikt zijn om te rijpen en tegelijkertijd jonge, klaar om te drinken wijnen.

Shop alle wijn

Uitverkocht
 15,25 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 12,25 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
Uitverkocht
 13 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten