Nonaspe, Aragon

 

Taberner Amado Wines is een wijnmakerij gevestigd in Nonaspe, een klein stadje in Aragon, aan de grens met Catalonië. Onze wijngaarden liggen tussen twee rivieren, de Algars en de Matarraña, wat een perfecte omgeving biedt voor de groei van onze druivenvariëteiten.
Ons doel is om het platteland nieuw leven in te blazen, vooral in dorpen zoals het onze, die geleidelijk aan ontvolkt raken. Met meer dan 12 hectare aan variëteiten, waaronder witte en rode Grenache, Syrah, Cabernet Sauvignon en Merlot, verzorgen we het hele productieproces om onze wijnen te creëren.
Wij geloven dat Bajo Aragón veel te bieden heeft. Drie generaties boeren, die al generaties lang aan de wijnstok werken, steunen ons. Dit vormt de essentie van onze visie: het harde werk van onze grootouders eren door de wijnstokken te cultiveren. Onze wijngaarden liggen op bevoorrechte breedtegraden en profiteren van de kalkstenen bodems en het warme, droge klimaat van het Mioceen, wat onze wijnen hun unieke smaak geeft. Kom en ontdek De Fontanet!
 

ontdek De Fontanet

De Wijngaard aan de Rivieroever 4,6 hectare met Grenache, Merlot en Cabernet. Deze wijngaard bevindt zich op gips- en steengronden langs de rivieroever. Deze gronden zijn al sinds mensenheugenis omringd door grondwater en oude wijngaarden.
De Vallei Wijngaard van 5,8 hectare ligt tussen Nonaspe en Batea. Deze wijngaard ligt in een vallei, omgeven door honingraat- en kleigronden, die arm zijn aan organisch materiaal. De vallei strekt zich uit tussen Nonaspe en Batea.
De Wijngaard op Honingraat- en Kleigronden Grenache, Syrah en Cabernet ligt op 376 meter. Deze wijngaard is gelegen op honingraat- en kleigronden. We verbouwen hier Grenache, Syrah en Cabernet druiven. De wijngaard bevindt zich op een hoogte van 376 meter
Tussen Twee Regio’s en Rivieren Onze wijnmakerij, Vinos Taberner Amado, bevindt zich tussen twee regio’s: Aragon en Catalonië, en wordt omringd door twee rivieren: de Matarraña en de Algars.
.

Shop alle wijn

 16,50 per fles - excl. bezorgkosten
 11,50 per fles - excl. bezorgkosten
 15 per fles - excl. bezorgkosten
 11,50 per fles - excl. bezorgkosten
 9,25 per fles - excl. bezorgkosten