sinds 1995

Harald Lehner richtte in 1995 de “Pannonischen Weingärtner Neusiedler See” op. In 2007,wijde hij zichvolledig aan “Gaudium Vinum Galos”. Hoogwaardige wijnen met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. 

Deze oenoloog, wijnmaker en keldermeester verbouwt zijn wijnen zelf. In de wijnmakerij worden geen chemische toevoegingen gebruikt. Voor de vinificatie wordt alleen biologisch eiwit gebruikt. De wijnen van Golser Wein zijn dus veganistisch en daarmee in de geest van deze tijd. 

Neusiedler see

Duurzaam werken is een belangrijke factor in ons bedrijf.  Het wijnbouwgebied Neusiedlersee ligt aan de oostelijke oever van het grote, ondiepe steppenmeer, de Neusiedlersee en grenst aan de Hongaarse grens. Als belangrijkste witte druivensoort van de regio wordt een overvloed aan witte wijnen geproduceerd van Pinot blanc, Chardonnay, Welschriesling en aromatische rassen als Sämling en Muscat Ottonel.

De beroemde Grüner Veltliner is hier ook te vinden, veel fruitiger dan in het noorden, maar zeer aromatisch met minder zuren.

Shop alle wijn

 13 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 9,90 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 9,90 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 12,90 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten

Oostenrijk

Una Pinot Blanc 

 11 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten
 10,20 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten

Oostenrijk

Una Rosé

 9,90 per fles - incl. 21% btw - excl. bezorgkosten