Wij streven naar een optimale levering en maken gebruik van uitstekende verpakking en de (in)ternationale bezorgdienst van DPD. Als u een klacht heeft kunt u direct contact met ons opnemen. U krijgt direct antwoord. U kunt een mail sturen naar info@boutiquewineries.nl of bellen met +31 (0) 651119422. 

Uw producten zijn verzekerd tegen verlies en breuk en wij versturen bij ontbrekende of gebroken flessen de missende flessen direct op. Dus niet wachten op beslissingen van verzekeraars. Bij ons is de klant koning.

Levering is afhankelijk van afstand en drukte bij DPD. Leveringen in Nederland over het algemeen binnen 2 werkdagen op de bestemming. Bij grotere afstanden kan dat iets langer duren. Als een product niet op voorraad is nemen wij direct contact op om te vragen of u wilt wachten of wij storten de betaling direct retour.

Verder heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen.

Zie ook onze algemene voorwaarden.